Asfaltering noordelijke vesten

Asfaltwerken noordelijke vesten

Asfaltering noordelijke vesten

Van vrijdag 13 oktober 20u tot en met maandag 16 oktober 6u zal Stad Mechelen de buitenring van de noordelijke vesten opnieuw asfalteren tussen het kruispunt met de Oscar Van Kesbeeckstraat en kruispunt Nekkerspoel. Het kruispunt met de Sint-Katelijnestraat wordt helemaal geasfalteerd. Dat is nodig omdat het wegdek daar in heel slechte staat is. Het kruispunt met de Liersesteenweg werd eerder al vernieuwd en blijft wel open.

Door de asfaltering in een weekend te bundelen, vermijdt de stad wekenlange omleidingen en een veel langere periode van hinder. Nu worden in 1 keer de hele noordelijke vesten in orde gebracht. De aannemer kan met meerdere ploegen tegelijk sneller en veiliger werken. Na het aanbrengen van de asfaltlaag volgt meteen de belijning en zitten de noordelijke vesten op maandagochtend helemaal in een nieuw asfaltkleedje.

Tijdens de asfaltering is er geluidshinder.

Om de werken veilig te kunnen uitvoeren, sluiten we een grote zone af voor verkeer. Vanaf de Tangent wordt het verkeer omgeleid naar de N15, en omgekeerd. Vanuit N15/Tangent kan je dus niet naar het kruispunt Nekkerspoel. Zo vermijden we dat er aan het kruispunt te veel verkeer vast komt te staan.

Meer info en een overzicht van alle hinder:www.denieuwevesten.be/actuele-hinder/

Asfaltwerken noordelijke vesten

 

Omleidingskaart asfaltwerken noordelijke vesten