Colomaburg 1 nacht afgesloten voor werken

Colomaburg 1 nacht afgesloten voor werken

 

10/12/2014- Waterwegen en Zeekanaal NV laat vanaf komende vrijdag 12 december dringende herstellingswerken uitvoeren aan de Colomabrug over het kanaal Leuven-Dijle in Mechelen.  De brug zal daardoor tijdelijk buiten dienst zijn. Deze werken kaderen dus niet binnen de werken van het stationproject, maar hebben wel invloed op de mobiliteit binnen het projectgebied.

Door het intensieve verkeer over de Colomabrug is een van de zogenaamde sluitplaten, die de aansluiting maken tussen het wegdek op de brug en het wegdek op de rechteroever (kant station) aan vernieuwing toe.  De werken zullen worden uitgevoerd van vrijdagavond 12 december om 20 uur tot zaterdag 13 december om 06.00 uur ’s ochtends.

 De brug zal gedurende deze korte periode volledig buiten dienst zijn, ook voor fietsers en voetgangers.  De nodige signalisatie wordt voorzien om het verkeer om te leiden.

 Meer informatie

Kevin Polfliet – communicatieverantwoordelijke Waterwegen en Zeekanaal NV, afdeling Zeekanaal – gsm 0484-916 984 – zeekanaal@wenz.bewww.wenz.be