Expo, Foto- & Sketchmeet

Expo, Foto- & Sketchmeet

Op zaterdag 20 en zondag 21 april organiseert en exposeert urban sketcher Sander Peli in en rond het station van Mechelen. Op zaterdag is er een sketchmeet waarbij het station geportretteerd wordt door tekenaars en schilders. Tijdens de fotografieworkshop op zondag, leer je de basis van fotografie en nemen de deelnemers het station voor hun lens.

Wat is een sketchmeet?
Een sketchmeet is een bijeenkomst voor mensen die graag tekenen of schilderen. Iedereen is welkom om in en rond het station van Mechelen te tekenen en het gebouw op z’n eigen manier in beeld te brengen. Het is een leuke en toegankelijke namiddag om zelf creatief bezig te zijn, getuige te zijn van andere artiesten hun creatief proces en mensen te leren kennen die bezig zijn met tekenen.
We sluiten de sketchmeet af met een dropdown. Hierbij toont iedereen die dat wil zijn werk aan de groep.
Deelnemers die willen kunnen hun tekening na afloop bezorgen. We hangen een selectie van de werken op in de stationswerf met vermelding van de naam van de kunstenaar.

Tijdens dit evenement stelt Sander Peli ook z’n expo Dwaalspoor voor: Een selectie van urban sketches rond het Mechelse station.

Praktisch
We spreken af op zaterdag 20 april om 14.00u aan de kiss&ride, arsenaalzijde van het station Mechelen. Dat is onder de laatste sporen. Voor meer info om er te geraken: klik hier.
De sketchmeet begint om 14.00u en eindigt om 17.00u.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Fotografieworkshop
Hendrik Braet legt de basis van sociale fotografie uit. Iedereen is welkom om in en rond het station van Mechelen, het gebouw op z’n eigen manier in beeld te brengen. We sluiten deze workshop af met een toonmoment. Hierbij toont iedereen die dat wil zijn werk aan de groep.

Deelnemers die willen kunnen hun werk na afloop bezorgen. Zij hangen een selectie van de werken op in de stationswerf met vermelding van de naam van de kunstenaar. Een unieke kans dus!

Praktisch
We spreken af op zondag 21 april om 14.00u aan de kiss&ride, arsenaalzijde van het station Mechelen. Dat is aan de laatste sporen. Voor meer info om er te geraken: klik hier.
De workshop begint om 14.00u en eindigt om 17.00u. Breng jouw eigen fototoestel mee. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.