HINDER- nachtwerk op werfzone Brusselsesteenweg

HINDER- nachtwerk op werfzone Brusselsesteenweg

 

13/08/2015- De werken die momenteel worden uitgevoerd op de werfzone Brusselsesteenweg hebben als doel de doorgang van de nieuw aan te leggen Tangent onder de bestaande spoorlijnen tussen Mechelen en Brussel mogelijk te maken. Daarom moeten er dit najaar tijdelijke brugdekken onder de spoorlijn geplaatst worden (wellicht in oktober) en daarna definitieve brugdekken (in het voorjaar van 2016).

Om die brugdekken te plaatsen, moeten er eerst heel wat stabiliteitswerken worden uitgevoerd, waarbij vooral kokerpalen moeten gemaakt worden.

De volgende twee weken zal er vaak ’s nachts en in het weekend moeten gewerkt worden, wat onvermijdelijk geluidshinder met zich meebrengt. Dat is onder meer het geval tijdens de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus en de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 augustus. Tijdens het weekend van vrijdag 28, vanaf 21u30 zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt er dag en nacht gewerkt.

Hoewel de aannemer alles in het werk stelt om de hinder door geluid en trillingen zo beperkt mogelijk te houden, is beperkte overlast onvermijdelijk. Onze excuses daarvoor.