Nachtwerk en hinder op kruispunten Europa-, Jubel- en Colomalaan

De werken op de kruispunten Europa- en Postzegellaan en Jubellaan- en Colomalaan zullen nog tussen 28-30/09 extra hinder veroorzaken.

Nachtwerk en hinder op kruispunten Europa-, Jubel- en Colomalaan

Begin oktober moet het kruispunt Europa- en Postzegellaan definitief klaar zijn. Ondertussen werkt de aannemer ook aan de afwerking van het kruispunt Jubellaan- en Colomalaan. Daar legt de aannemer de laatste hand aan een ruim fietspad. De werken zullen vooral tussen 28-30 september extra hinder veroorzaken. Door op de twee kruispunten tegelijkertijd en vooral  ’s nachts te werken, beperken we de hinder aanzienlijk.

bekijk de kaart in detail

Nacht 28 (22u)- 29 (06u) september: omleiding voor autoverkeer van Hofstade richting Tangent

Tijdens deze nacht breekt de aannemer het verkeerseiland op het kruispunt Jubel-en Colomalaan uit en komt er een nieuwe fundering onder. Hierdoor is er tussen 22u ’s avonds en 6u ’s morgens geen verkeer mogelijk vanaf  Hofstade naar de Tangent. Automobilisten volgen een omleiding via het viaduct richting Zemst en de E19.

Overdag, op vrijdag 30 september, wordt de onderlaag ter hoogte van de Colomalaan aangebracht. Het verkeer kan steeds door volgens de huidige situatie.

Nacht 29 (20u) -30 (6u) september: omleiding via E19, de Tangent en vesten.

In de nacht van donderdag op vrijdag krijgen de kruispunten ter hoogte van de Colomalaan en Europalaan een asfaltlaag. Er is opnieuw wel verkeer mogelijk op de Jubellaan van de Tangent naar de richting Hofstade, maar niet omgekeerd. Het kruispunt Europa- en Postzegellaan is volledig afgesloten. We leiden al het autoverkeer voor de wijk Mechelen Zuid en station de Margaretatunnel in. Ze volgen de Tangent tot aan het Douaneplein en dan via Zwartzustersvest, Tinellaan naar Guido Gezellelaan en Astridlaan om dan rechtsaf te rijden in de Brusselsepoortstraat.

Onze excuses voor dit ongemak en dank voor jullie begrip.