Nachtwerk op werfzone Brusselsesteenweg

Nachtwerk op werfzone Brusselsesteenweg

4/05/2016- Om de doorgang van de toekomstige Tangent onder de spoorlijn Mechelen – Brussel ter hoogte van de Kruisbaan – aan te leggen, moeten er damplanken in het spoorwegtalud worden aangebracht.

 Omwille van de dienstregeling voor het reizigersvervoer, kan dit alleen ’s nachts gebeuren. Volgens de huidige planning zullen deze werken plaats vinden van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei en dat telkens ’s nachts tussen 23.30u en 05.00u. Deze werken veroorzaken lawaaihinder. Alvast onze excuses hiervoor.

11/05/2016 UPDATE HINDER

De nacht van maandag op dinsdag verliepen de werken erg vlot en bleef de lawaaioverlast relatief beperkt. Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag is de aannemer tijdens de uitvoering van de werken echter op betonnen massieven gestoten, waardoor men zwaarder materiaal moest inzetten, met heviger lawaai tot gevolg.

Spijtig genoeg is er geen andere uitvoeringsmethode mogelijk, ook niet voor de volgende nachten. Volgens het huidige schema zal immers ook nog de twee volgende nachten gewerkt worden.

Nogmaals onze excuses voor de overlast.