Neem de beste autoroute door Mechelen

Neem de beste autoroute door Mechelen

 

 

22/01/2015 – Hoe rijd ik in de toekomst met de auto best van punt A naar punt B? Het is een van de meest gestelde vragen in het Infopunt van Mechelen in Beweging. Om op deze vraag klaar en duidelijk te antwoorden, werd een nieuwe, handige tool in de website gebouwd. Bovenaan de website vind je nu een interactieve kaart die je de mogelijkheid geeft om je route aan te klikken of in te geven in een zoekbalk.

Wim Michiels, mobiliteitsmanager bij Eurostation: ” De routeplanner zal straks ook worden gebruikt als we omleidingen instellen voor de werken aan de kruispunten van de Tangent. Zo kunnen mensen een duidelijk beeld krijgen van de bereikbaarheid van de stationsomgeving.”

 De nieuwe routeplanner  ‘Relive’ geeft niet alleen de toekomstige rijweg weer, maar ook de exacte afstanden. Het online hulpmiddel toont eveneens de toekomstbeelden van de omgeving over de hele lengte van Mechelen-Zuid  tot Nekkerspoel.

Meer WWWeetjes 

Via www.mecheleninbeweging.be kan je je inschrijven op onze online nieuwsbrief. De papieren versie vind je in het Infopunt of Huis van de
Mechelaar. Op Facebook tellen we 1460 vrienden, help jij ons over de kaap van 1500? Afgelopen jaar was de Facebookpost over het nieuwe stationsontwerp het populairst. Mechelen in Beweging maakte al 25 video’s over het reilen en zeilen van het stationsproject. Je vindt ze op Youtube, de projectwebsite en Facebook.