Schrijf je in voor ‘Afscheid van een station’

Schrijf je in voor ‘Afscheid van een station’

Weldra maakt het huidige station plaats voor een nieuw, comfortabel en multifunctioneel gebouw. Maar niet na een waardig afscheid door het grote publiek. Geïnteresseerden krijgen op zondag 10 oktober de unieke kans om gratis voor een laatste keer deze iconische plek te bezoeken. We starten en eindigen de wandeling aan de oude fietsenstalling onder perron 1. Dat is in de Stationsstraat en naast de Postzegelbrug.

Omwille van de massale belangstelling bij de vorige edities, werken we ook dit keer met een loting. Iedereen krijgt tot en met 4 oktober om zich in te schrijven. Nadien worden er uit alle inschrijvingen 700 gelukkigen geloot. Omdat de binnenkant van het station reeds een werfzone is, zijn stevige schoenen wenselijk en is de rondleiding niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Wil jij ook kans maken op een plaatsje? SCHRIJF JE IN via dit formulier. En wie weet, contacteren wij jou op 5 oktober met goed nieuws!

Honger en dorst na of voor de stationswandeling? De stationshoreca sluit zich tussen 12-  aan bij het afscheid van het station en organiseren ‘Sensatie aan de Statie’: je kan tot 7 oktober  RESERVEREN voor mosselen natuur of vol-au-vent.  Geen honger? Dan kan je ook gewoon wat gaan drinken in Den Boesjkammeree, Den Olifant, Patron, De Maroon , De Prof of Friends.