Stationsproject op Uit zonder Uitlaat

Stationsproject op Uit zonder Uitlaat

21/09/2014 – Er werden fietsen gepimd, projectinformatie uitgewisseld, stationsgeschiedenis opgesnoven en ook het kleine broertje van de Mijlpaal had veel beziens. De Uit zonder uitlaat 2014 was alweer een geslaagde editie 2014.

Om 13u brak de zon eindelijk door en dat overtuigde een grote menigte Mechelaars naar de binnenstad af te zakken om tientallen standjes af te schuimen. De Grote Markt werd omgedoopt tot het Mobiliteitsplein en uiteraard had ook Mechelen in Beweging daar een stand opgebouwd.

Dit jaar was de Mijlpaal onze blikvanger. Of liever, het kleine broertje van de Mijlpaal. Deze kijktoren gaf zicht op historische beelden van vier generaties stations. Heb je de Uit Zonder uitlaat gemist? Dan kan je onze Mijlpaal nog steeds bewonderen in het Infopunt. Alle informatie over de geschiedenis van vier generaties station goten we ook in een infografiek.

 

Tijdens ‘UiT zonder uitlaat’ stond het Communicatieteam van Mechelen in Beweging je graag te woord over de laatste nieuwtjes op de werf. Je kon ook nieuwe beelden van de toekomstige stationsomgeving bekijken. Ten slotte bedankte het stationsproject de fietsers met een ‘Pimp your bike’ stand. Onze fietsarties pimpte fietsen met allerlei versiersels of een laagje verf.