Bewonersoverleg Stenenmolenstraat

Bewonersoverleg Stenenmolenstraat

Het stationsproject Mechelen in Beweging zit in een laatste rechte lijn. Als alles verloopt zoals gepland, zullen de Tangent en de bijkomende fietsinfrastructuur eind dit jaar of begin volgend jaar in gebruik kunnen genomen worden. Eindelijk. Na jaren van stof, lawaai, slijk en trillingen zullen we allemaal kunnen genieten van een aantal comfortabele en veilige verbindingen.

Zoals meestal is het noodzakelijk om een aantal flankerende maatregelen te nemen, zodat deze nieuwe situatie optimaal en vooral veilig kan gebruikt worden. Dat is ook het geval in de Stenenmolenstraat en de Halfgalgstraat.

Omdat we snelle, correcte en transparante informatie belangrijk vinden, houden we samen met het Mechels stadsbestuur op maandag 7 juni om 19.30u een overleg. Met alle relevante informatie, maar uiteraard ook met de mogelijkheid om vragen te stellen en opmerkingen te formuleren. Het communicatieteam van Mechelen in Beweging, burgemeester Alexander Vandersmissen en Minder Hinder Coördinator Andy Frans zullen aan dit overleg deelnemen.

Bekijk de presentatie van het bewonersoverleg:

20210602 Bewonersoverleg Stenenmolenstraat

Heb je nog vragen? info@mecheleninbeweging.be

0495 25 55 17 (tijdens kantooruren)